Steinway & Sons K-132 Pianīns (Melns)

Steinway & Sons K-132 Pianīns (Melns)

ID: 3002929, Vendor kods: K-132 EHP
Cena: jautājiet pārdevējam

Preces pieejamība

Pieejams pasūtīšanai

Veikalā: Nav pieejams

Noliktavā: Nav pieejams

Apraksts

Vairāk kā pusotru gadsimtu pasaulē pieredzējušākie pianisti dod priekšroku izpaust savu muzikālo domu uz Steinway & Sons klavierēm. Šajā pianistu sarakstā ietilpst klasiskā džeza un populārās mūzikas milži; vīrieši un sievietes, kuri likuši pamatus pasaules muzikālajam mantojumam. Šodien, vairāk nekā 98 procenti no pasaulē aktīvi koncertējošajiem pianistiem izvēlas spēlēt uz Steinway klavierēm. Tomēr prieks, kāds rodas spēlējot Steinway klavieres, nav tikai virtuozu ekskluzīvais lauciņš. Drīzāk, tas ir atvērts visiem, kuri mīl mūziku, lielisku meistarību un noturīgu kvalitāti.

Steinway ražo pasaulē labākā klavieres. Ja dažas citas kompānijas masu ražošanas nolūkos izmanto sintētiskas sastāvdaļas, lai ražošana noritētu ātrāk un lētāk, Steinway jaunas tehnoloģijas un materiālus ievieš tikai tad, ja tas klavierēm patiešām nodrošinās uzlabojumus. 

Steinway & Sons pianīni tiek veidoti tajā pašā rūpnīcā, kur flīģeļi, izmantojot tās pašas tehnikas, ražošanas procedūras un meistarus. Rezultāts ir pasaulē labākie pianīni! 

 

Uzmanību! Produkts un tā aprakstītā specifikācija var atšķirties no īstās produkcijas, tāpēc, lūdzu, noprecizējiet detaļas pie mūsu menedžeriem.

Nesen apskatītie

Steinway & Sons K-132 Pianīns (Melns)

Cena: jautājiet pārdevējam

Zīmoli

ElixirTakamineProelFENDERQuik Lok
71
zīmolu
Kredīta kalkulators logo
Preču grupa:
Pirkuma summa:  EUR
Kredīta termiņš:  mēn.
Pirmā iemaksa:  %
Pirmā iemaksa: 0.00 EUR
Ikmēneša maksājums: 0.00 EUR
Kredīta summa 0.00 EUR (t.sk. maksa par aizdevuma piešķiršanu 0.00 no atlikušās pirkuma summas daļas), aizņēmuma likme 0.00, maksa par saistību izpildes kontroli 0.00, gada procentu likme (GPL) 0.00, kopējā maksājamā summa 0.00 EUR.
Veiktajiem aprēķiniem ir informatīva nozīme!