Essex Classic Studio EUP-123 E EHP pianīns ar Genio Premium Alpha sistēmu (Ebonized High Polish)

ID: 3054133, Vendor kods: EUP-123E EHP GPA
€ 11440.01

Preces pieejamība

Veikalā: Nav pieejams

Noliktavā: Ir pieejams

Apraksts

Specifikācijas

Essex Classic Studio EUP-123 E EHP pianīns (Ebonized High Polish)

  • Augstums: 123cm
  • Dziļums: 67cm
  • Platums: 151-152cm
  • Svars: 268kg

 

Genio Premium α

Iespējams pievienot jebkuram pianīnam

Īstas akustiskās klavieres ar klusumu un digitālajām funkcijām

 

 

Mūziķiem bieži ir sajūta, ka pietrūkst laika, lai vingrinātos. Vienīgais brīvais brīdis, kas atliek klavierspēlei ir vēlu vakarā vai pat naktī, jo ikdienā nākas ievērot saspringtu grafiku. Arī rīta stundās ir sarežģīti spēlēt klavieres, jo tas var traucēt kaimiņiem. Pateicoties Genio klusajai sistēmai, varēsiet izbaudīt neierobežotu brīvību un mūziku jebkurā diennakts laikā.

Kad klusā sistēma tiek aktivizēta, “klusinātājsliede” klavieru āmuriņiem neļauj sist pa stīgām. Izmantojot ļoti precīzus sensorus, tiek tvertas pat maigākās taustiņu kustības, kuras tiek pārraidītas uz jūsu austiņām.

 

Vizuāli pievilcīga un izsmalcināta sistēma

 

  • Neliela un plāna izbīdāmā konstrukcija

  • Mūsdienīgs skārienekrāna interfeiss

 

 

Essex Classic Studio EUP-123 E EHP pianīns (Ebonized High Polish)

Šim pianīnam ir elegants dizains un spēcīga vizuālā klātbūtne, kas saderēs gandrīz ar jebkura stila interjeru.


Tehniskās detaļas un īpašības

Unikāli pianīni un flīģeļi no Steinway & Sons dažādos stilos un finieru klāstā par saprātīgu cenu, kurus dizainējuši un ieviesuši Steinway & Sons, sadarbojoties ar ievērojamo mēbeļu dizaineri Viljamu Feiberu. Ar eleganto dizainu un apdaru klāstu, šie instrumenti tavām mājām piešķirs skaistumu un eleganci.

Visi Essex instrumenti kombinē jaunākās dizaina īpašības un produkcijas prasības no Steinway & Sons izpētes un ražošanas komandām. Pateicoties augstas kvalitātes materiālu apstrādei kopā ar satriecošām ražošanas tehnikām un uzmanīgi izvēlētām mehāniskās produkcijas metodēm, Steinway & Sons dizainētie Essex instrumenti nodrošina neierobežotu muzikālo prieku un bezprecedenta vērtību.
Essex pianīns vai flīģelis ir lieliska vērtība, kas nāk komplektā ar Steinway apmācītu tehniķu profesionālo atbalstu. Vari uzticēties šim ieguldījumam bez raizēm, jo ai tā stāvs Steinway vārds. Tāpēc Steinway apsola: ikvienam, kurš iemainīs Essex instrumentu pret jaunu Steinway flīģeli 10 gadu laikā, tiks atmaksāta pilna pirkuma cena.
Ar Steinway & Sons dizainēto īpašās formas ietvaru, Essex flīģeļi ir daudz platāki nekā citi tāda paša garuma instrumenti, īpaši pateicoties to liekumam. Tas ļauj izmantot lielāku rezonatoru, kas rada daudz pilnīgāku skaņu. Rezonators (Steinway dizains) beigu galā ir sašaurināts un spēj daudz brīvāk vibrēt, tādējādi radot daudz skanīgāku toni. Mehānismā nav nevienas plastmasas detaļas, tas ir pilnībā izgatavots no koka. Tas sniedz nepieciešamo stabilitāti, ātru atkārtošanas tempu un jūtīgu atbildi, pateicoties īpašai sviru ģeometrijai. Iekļautas arī citas Steinway īpašības un dizaini, ieskaitot izgriezumus un savienojumus, virbeļu bloku, skaņošanas tapiņas, stīgas un čuguna plāksni. 

Uzmanību! Produkts un tā aprakstītā specifikācija var atšķirties no īstās produkcijas, tāpēc, lūdzu, noprecizējiet detaļas pie mūsu menedžeriem.

Zīmoli

CampsTakamineMooerDunlopBoss
71
zīmolu
Kredīta kalkulators logo
Preču grupa:
Pirkuma summa:  EUR
Kredīta termiņš:  mēn.
Pirmā iemaksa:  %
Pirmā iemaksa: 0.00 EUR
Ikmēneša maksājums: 0.00 EUR
Kredīta summa 0.00 EUR (t.sk. maksa par aizdevuma piešķiršanu 0.00 no atlikušās pirkuma summas daļas), aizņēmuma likme 0.00, maksa par saistību izpildes kontroli 0.00, gada procentu likme (GPL) 0.00, kopējā maksājamā summa 0.00 EUR.
Veiktajiem aprēķiniem ir informatīva nozīme!