Boston GP-215 PE flīģelis (melns)

Boston GP-215 PE flīģelis (melns)

ID: 3002945, Vendor kods: GP-215 EHP
€ 54081.00

Preces pieejamība

Veikalā: Ir pieejams

Noliktavā: Nav pieejams

Apraksts

Pateicoties 215 cm garumam, šis instruments ir lielākais Boston flīģeļu klāsta modelis. Kā visām Boston klavierēm – arī šīm ir patentētais Octagrib virbeļu bloks un kļavas koka rāmis, kas sniedz augstāko spēles komforta līmeni pianistiem un iesācējiem, kā arī iestādēm.

 

  • Virsma: pulēta, melna
  • Garums: 215cm
  • Platums: 155cm
  • Svars: 404kg

 

 

Tehniskās detaļas un īpašības
Visiem Boston flīģeļiem ir dubultā skala – viens no slavenākajiem Steinway & sons izgudrojumiem, kas nodrošina pilnu, sabalansētu un īpaši noturīgu toni. Dubultā sistēma, kas instalēta čuguna plāksnē, nodrošina bagātu virstoņu klāstu un harmonisko daudzveidību.
Lai atbilstu augstākās kvalitātes standartiem, rezonatoram tiek izmantots tikai labākais Sitka egles koks, tam ir taisnas šķiedras un noteikts minimālais koka gadskārtu gredzenu skaits centimetrā. Balstoties uz Steinway & Sons dizainu, kas radies 1936. gadā, Boston rezonators nav vienāda biezuma, bet beigu galā tiek sašaurināts. Tas ļauj tam daudz brīvāk vibrēt un radīt pilnīgāku skaņu.

Papildus, katram Boston flīģelim ir pagarināts ietvars, neatkarīgi no tā izmēra. Šī ir Steinway & Sons inovācija, kas dod iespēju paplašināt ietvara aizmugurējo daļu. Salīdzinot ar citiem tāda paša garuma instrumentiem, Boston flīģeļiem ir daudz lielāks rezonators. Piemēram, 178 cm garajā Boston flīģelī var ietilpināt rezonatoru, kuru parasti izmanto standarta – 189 cm garajos flīģeļos.
Sākumā, Boston ražošanas procesā tika iekļauti vairāki patenti un dizaini. 2009. gadā, jaunajā Boston Performance sērijas prezentācijā, tika paziņots par vairākām neparastām inovācijām, no kurām divas bija īpaši nozīmīgas. Viena no tām ir Boston rāmis – ārējā rāmja daļa sastāv no vairākām sarkankoka kārtām, taču iekšējam rāmim tiek izmantots tikai kļavas koks. Rezultātā ietvars ir ne tikai stabilāks, bet tas arī sniedz daudz patīkamāku skaņu, kas jau no pirmsākumiem bija Steinway sistēmas galvenais mērķis. Lai uzlabotu Boston flīģeļu jauno paaudzi, inženieri nāca klajā ar patentēto Octagrip virbeļu bloku, kā dizains balstās uz Steinway & Sons radītā Hexagrip virbeļu bloka principa. Šī īpašība piemīt tikai Boston klavierēm.
Labas kvalitātes koki nodrošina Boston klavieres ar skaistiem ietvariem: valrieksts un sarkankoks atstās iespaidu uz tiem, kuri vēlas alternatīvu tradicionālajam melnajam vai baltajam – galu galā, Boston klavierēm vajadzētu nodrošināt gan skatāmu, gan klausāmu prieku!

Uzmanību! Produkts un tā aprakstītā specifikācija var atšķirties no īstās produkcijas, tāpēc, lūdzu, noprecizējiet detaļas pie mūsu menedžeriem.

Nesen apskatītie

Zīmoli

VandorenVOXJohannusKURZWEILMarshall
71
zīmolu
Kredīta kalkulators logo
Preču grupa:
Pirkuma summa:  EUR
Kredīta termiņš:  mēn.
Pirmā iemaksa:  %
Pirmā iemaksa: 0.00 EUR
Ikmēneša maksājums: 0.00 EUR
Kredīta summa 0.00 EUR (t.sk. maksa par aizdevuma piešķiršanu 0.00 no atlikušās pirkuma summas daļas), aizņēmuma likme 0.00, maksa par saistību izpildes kontroli 0.00, gada procentu likme (GPL) 0.00, kopējā maksājamā summa 0.00 EUR.
Veiktajiem aprēķiniem ir informatīva nozīme!