23/02-25/02 Bose Professional demo dienas!

Dārgie draugi, vēlamies ielūgt jūs visus uz Bose Professional demonstrāciju dienām!

No 23. līdz 25. februārim (2022) Jums būs lieliska iespēja izmēģināt, paklausīties un novērtēt augstākās klases Bose skaļruņus! 

Šajās dienās no 10.00 līdz 19.00 mūsu Bose Professional pārstāvis, jebkurā Jums ērtā laikā, sniegs individuālas konsultācijas par jaunajiem Bose AMM sērijas skaļruņiem, L1 Pro mobilajām sistēmām, Bose Videobar USB konferenču ierīci, kā arī par instalācijas risinājumu skaļruņiem un citiem Bose produktiem.

 

PĀRSTĀVĒTIE PRODUKTI 
 

Bose AMM daudzfunkcionālie skaļruņi, kurus darbina Bose PowerMatch pastiprinātājs:

 

  • AMM108 daudzfunkcionālais skaļrunis - pasīvs, koaksiāls divjoslu skaļrunis ar 1,7 collu kompresijas draiveri un 8 collu zemfrekvences skaļruni; nodrošina 110 ° x 60 ° pārklājumu ar 128 dB maksimālo spiedienu; sver tikai 13 kilogramus, ar integrētu rokturi un 35 milimetru skandas stiprinājumu.

 

  • AMM112 daudzfunkcionālais skaļrunis - koaksiāls divjoslu skaļrunis ar 3 collu kompresijas draiveri un 12 collu zemfrekvences skaļruni; nodrošina 110 ° x 60 ° pārklājumu ar maksimālo spiedienu 131 dB; sver tikai 22 kilogramus, ar integrētiem rokturiem un 35 milimetru skandas stiprinājumu.

 

  • AMS115 daudzfunkcionālais zemfrekvences skaļrunis - 15 collu skāļrunis ar zemas frekvences paplašinājumu līdz 35 Hz un maksimālo skaļuma līmeni 130 dB; sver 28 kilogramus, ar integrētu M20 skandas stiprinājumu.

 

Bose L1 Pro mobilās Line Array sistēmas - Pilns Bose L1 Pro mobilo Line Array sistēmu klāsts būs pieejams, lai tās apskatītu, paklausītos un izmēģinātu – kāpēc gan nepaņemt līdzi savu instrumentu? Bose L1 Pro speciālisti būs gatavi demonstrēt visu L1 Pro klāstu un atbildēt uz visiem jūsu jautājumiem par šiem unikālajiem tirgus vadošajiem produktiem.

 

Bose Videobar VB1 – viss-vienā USB konferenču ierīce, kas nodrošina augstākās kvalitātes audio un video nelielās sanāksmju telpās. Bose speciālists būs gatavs demonstrēt šīs tehnoloģijas un sniegt norādījumus par to izmantošanu.

 

Bose DesignMax, FreeSpace & Panaray  – Tiks piedāvāti Bose DesignMax, Bose FreeSpace un Bose Panaray skaļruņu klāsti, kas ļaus jums pārbaudīt un saklausīt to skaņas reproducēšanas kvalitāti un izjust unikālās izkliedes īpašības. Bose Pro komandas loceklis būs uz vietas, lai prezentētu klāstu, vadītu demonstrācijas un atbildētu uz visiem jūsu jautājumiem.

 

ControlSpace & PowerMatch amplifier  – Bose ControlSpace Designer ir patentēta programmatūras lietojumprogramma, kas ietver daudzpusīgu atvērtu arhitektūru, kas atbalsta ControlSpace ESP digitālo signālu procesoru un godalgoto Bose PowerMatch konfigurējamo profesionālo jaudas pastiprinātāju, kas ietver arī digitālo signālu apstrādi.

 

Bose Modeler and Auditioner  – Elektroakustiskās modelēšanas programmatūra un Bose Auditioner klausīšanās stacija.

 

 

 

Veikals darbojas "zaļajā režīmā". Ieeja veikalā tikai uzrādot sadarbspējīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu.

 

Kontaktpersona saziņai:   Ruslans Grigorjevs 

Telefons numurs:   +371 24243822 

E-pasts:   [email protected] 

 

Zīmoli

RMEGrassiGHSDigiTechVIC FIRTH
71
zīmolu
Kredīta kalkulators logo
Preču grupa:
Pirkuma summa:  EUR
Kredīta termiņš:  mēn.
Pirmā iemaksa:  %
Pirmā iemaksa: 0.00 EUR
Ikmēneša maksājums: 0.00 EUR
Kredīta summa 0.00 EUR (t.sk. maksa par aizdevuma piešķiršanu 0.00 no atlikušās pirkuma summas daļas), aizņēmuma likme 0.00, maksa par saistību izpildes kontroli 0.00, gada procentu likme (GPL) 0.00, kopējā maksājamā summa 0.00 EUR.
Veiktajiem aprēķiniem ir informatīva nozīme!