Steinway & Sons B-211 flīģelis (Melns pulēts)

Steinway & Sons B-211 flīģelis (Melns pulēts)

ID: 3002916, Vendor kods: B-211 EHP
Cena: jautājiet pārdevējam
Cena: jautājiet pārdevējam" data-dd-oMsgType="1" data-dd-currency="eur" data-dd-lang="lv" data-dd-logoType="black" data-dd-coloredText="false" >

Preces pieejamība

Pieejams pasūtīšanai

Veikalā: Nav pieejams

Noliktavā: Nav pieejams

Apraksts

Vairāk kā pusotru gadsimtu pasaulē pieredzējušākie pianisti dod priekšroku izpaust savu muzikālo domu uz Steinway & Sons klavierēm. Šajā pianistu sarakstā ietilpst klasiskā džeza un populārās mūzikas grandi; vīrieši un sievietes, kuri likuši pamatus pasaules muzikālajam mantojumam. Šodien, vairāk nekā 98 procenti no pasaulē aktīvi koncertējošajiem pianistiem izvēlas spēlēt uz Steinway klavierēm. Tomēr prieks, kāds rodas spēlējot Steinway klavieres, nav tikai virtuozu ekskluzīvais lauciņš. Drīzāk, tas ir atvērts visiem, kuri mīl mūziku, lielisku meistarību un noturīgu kvalitāti.

Steinway ražo pasaulē labākā klavieres. Ja dažas citas kompānijas masu ražošanas nolūkos izmanto sintētiskas sastāvdaļas, lai ražošana noritētu ātrāk un lētāk, Steinway jaunas tehnoloģijas un materiālus ievieš tikai tad, ja tas klavierēm patiesi nodrošinās uzlabojumus.

Katrs Steinway flīģelis sastāv no vairāk nekā 12 000 atsevišķām daļām, tam ir savs muzikālais raksturs un tas ir tikpat unikāls kā cilvēks, kurš to spēlē. Lai sasniegtu šo muzikālo raksturu, Steinway & Son izmanto tikai labākos materiālus un piesaista labākos meistarus un speciālistus. Katras klavieres ir mākslas darbs - tas ir rezultāts, kas radies trīs gadu ilgā ceļojumā cauri meistarībai un nepārspētajai kvalitātei, kas nopelnījusi Steinway & Sons labo reputāciju daudzās paaudzēs.

 

Uzmanību! Produkts un tā aprakstītā specifikācija var atšķirties no īstās produkcijas, tāpēc, lūdzu, noprecizējiet detaļas pie mūsu menedžeriem.

Nesen apskatītie

Zīmoli

TamaMooerGHSKRKEssex
71
zīmolu
Kredīta kalkulators logo
Preču grupa:
Pirkuma summa:  EUR
Kredīta termiņš:  mēn.
Pirmā iemaksa:  %
Pirmā iemaksa: 0.00 EUR
Ikmēneša maksājums: 0.00 EUR
Kredīta summa 0.00 EUR (t.sk. maksa par aizdevuma piešķiršanu 0.00 no atlikušās pirkuma summas daļas), aizņēmuma likme 0.00, maksa par saistību izpildes kontroli 0.00, gada procentu likme (GPL) 0.00, kopējā maksājamā summa 0.00 EUR.
Veiktajiem aprēķiniem ir informatīva nozīme!

Atlaides