Essex EGP-155C flīģelis (Lakots sarkankoks)

Essex EGP-155C flīģelis (Lakots sarkankoks)

ID: 3002954, Vendor kods: EGP-155 C MHP
€ 18960.00

Preces pieejamība

Pieejams pasūtīšanai

Veikalā: Nav pieejams

Noliktavā: Nav pieejams

Apraksts

 

Unikāli pianīni un flīģeļi no Steinway & Sons dažādos stilos par saprātīgu cenu, kurus dizainējuši Steinway & Sons, sadarbojoties ar ievērojamo mēbeļu dizaineri Viljamu Feiberu. Ar plašo dizainu un apdaru klāstu, šie instrumenti tavām mājām piešķirs skaistumu un eleganci.

Visi Essex instrumenti apvieno jaunākās dizaina īpašības un augstākās kvalitātes prasības no Steinway & Sons. Pateicoties augstas kvalitātes materiālu apstrādei un satriecošām ražošanas tehnikām, Steinway & Sons dizainētie Essex instrumenti nodrošina neierobežotu prieku par muzicēšanu.
Essex pianīns vai flīģelis ir lieliska vērtība, kas nāk komplektā ar Steinway apmācītu tehniķu profesionālo atbalstu. Steinway apsola: ikvienam, kurš iemainīs Essex instrumentu pret jaunu Steinway flīģeli 10 gadu laikā, tiks atmaksāta pilna pirkuma cena.

Ar Steinway & Sons dizainēto īpašās formas korpusu, Essex flīģeļi ir daudz platāki nekā citi tāda paša garuma instrumenti. Tas ļauj izmantot lielāku rezonatoru, kas rada daudz pilnīgāku skaņu. Mehānismā nav nevienas plastmasas detaļas, tas ir pilnībā izgatavots no koka. 

 

 

Uzmanību! Produkts un tā aprakstītā specifikācija var atšķirties no īstās produkcijas, tāpēc, lūdzu, noprecizējiet detaļas pie mūsu menedžeriem.

Zīmoli

MARKBASSErnie BallMackieKAWAID'Addario
71
zīmolu
Kredīta kalkulators logo
Preču grupa:
Pirkuma summa:  EUR
Kredīta termiņš:  mēn.
Pirmā iemaksa:  %
Pirmā iemaksa: 0.00 EUR
Ikmēneša maksājums: 0.00 EUR
Kredīta summa 0.00 EUR (t.sk. maksa par aizdevuma piešķiršanu 0.00 no atlikušās pirkuma summas daļas), aizņēmuma likme 0.00, maksa par saistību izpildes kontroli 0.00, gada procentu likme (GPL) 0.00, kopējā maksājamā summa 0.00 EUR.
Veiktajiem aprēķiniem ir informatīva nozīme!