„Mackie” apskaņo Sietlas „Capitol Hill” kvartāla festivālu.

Mets Redmons klātienē vēroja un dzirdēja visu, kas norisinājās Sietlas „Capitol Hill” festivālā. Turpinājumā viņa atskats uz šo lielisko piedzīvojumu.

Šis jau bija septītais festivāls pēc kārtas, kuru apskaņoja „Mackie” komanda. Tika organizēta visa aparatūra un cilvēki, kas to pilnībā kontrolēja. Divas skatuves, divas dienas pēc kārtas. Kā izsakās apkārtējie - „šis pasākums bija viens no gaidītākajiem, starp Sietlas īpašajiem iedzīvotājiem,” un viņi nekļūdās. Visu kopā ņemot, kopējais apmeklētāju skaits pārsniedza 40,000.

„Mackie” apskaņošanas sastāva darbiniekiem nācās smagi strādāt gan uz galvenās skatuves , gan „Vera” otras skatuves. „Silversun Pickups, The Cribs, Against Me!, Spoon, John Vanderslice, Blue Scholars, Natalie Portmenas Skūtā Galva” un daudz, daudz citi sastāvi un mākslinieki bija tie, ar kuriem bija jāstrādā no visas sirds un dvēseles.

Galvenās skatuves apskaņošanai tika izmantotas „EAW” akustiskās sistēmas, kuras kontrolēja ar „Mackie Onyx 4080” pults palīdzību - vairāk par diviem dučiem kanālu ar roku, repu un daudz ko citu, pāršalca Sietlas apkārtni. Četru kanālu „Mackie Comp/Gate un EQ” tika pielietoti, lai kontrolētu sešus EAW NT59 skatuves priekšā. Tāpat tika pielietotas vairākas „Mackie SA1530z un SWA2801z” sistēmas. Pat visjaunākajai „Mackie” akustiskajai sistēmai „SRM150” atradās pielietojums kā monitoriem, ar kuru palīdzību skaņu inženieri varēja ātri un skaidri savā starpā sazināties. Patiešām lieliski!

Uz otras skatuves, FOH un monitori, tika kontrolēti ar „Mackie TT System 32” digitālās sistēmas palīdzību. Patiesībā, vienīgais vads, kurš tika izmantots no skatuves uz kontroles vietu, bija „5-kategoriju”....nu, un viens AC kabelis, bet ņemot vērā notiekošo – tas ir maz! „Mackie Millennium” jaudas pastiprinātāji padeva jaudu „Mackie S408 Tetrad” priekšām virs dubultajām „SWA2801zs” subbassu sistēmām, katrā skatuves pusē, bet par skatuves monitoriem tika izmantotas „Mackie C300z” portatīvās pasīvās akustiskās sistēmas. Lai gan šī skatuve bija mazāka par galveno, kontrole pār notiekošo bija pietiekami sarežģīta un smagi izpildāma, bet viss tika paveikts visaugstākajā līmenī. Uz ielām nebija vietas, kurās varētu dzirdēt tikai pirmo vai tikai otro skatuvi, apskaņošana bija perfekta abās.

Atsevišķs „Mackie” sastāvs rūpējās par dučiem mākslinieku, vietējiem preses pārstāvjiem un daudziem citiem VIP nojumē. Sadarbībā ar dažādiem ēdienu un dzērienu piegādātājiem, tika uzturēta jautrība un labi pavadīts brīvais laiks. VIP statusā bija visi mākslinieki un „Mackie” darbinieki, kas lika pārējiem kļūt vairāk vai mazāk greizsirdīgiem!

Pats galvenais priekš mums, lai arī šis pasākums un aktīva dalība tā uzturēšanā īsti nesakrīt ar kompānijas ikdienas darbu, tomēr mums ļoti patīk ar to nodarboties, mums patīk pielietot dzīvē to aparatūru, kuru paši taisām, un būt kopā ar tādiem mūziķiem, ar kuriem iespējamas lieliskas sadarbības iespējas. Galu galā, ja mēs neuzturētu kontaktus ar saviem klientiem – kāda būtu jēga ražot augstas kvalitātes aparatūru bez tās aktīva pielietojuma?

 

Zīmoli

DunlopMooerEpiphone CampsJohannus
71
zīmolu
Kredīta kalkulators logo
Preču grupa:
Pirkuma summa:  EUR
Kredīta termiņš:  mēn.
Pirmā iemaksa:  %
Pirmā iemaksa: 0.00 EUR
Ikmēneša maksājums: 0.00 EUR
Kredīta summa 0.00 EUR (t.sk. maksa par aizdevuma piešķiršanu 0.00 no atlikušās pirkuma summas daļas), aizņēmuma likme 0.00, maksa par saistību izpildes kontroli 0.00, gada procentu likme (GPL) 0.00, kopējā maksājamā summa 0.00 EUR.
Veiktajiem aprēķiniem ir informatīva nozīme!